2021. március 3., szerda

Színes képek - 5.rész

 Halló, halló! 
Végre itt az ötödik bejegyzésem a színes képek témából és már tényleg szépen gyűlnek a fotóim. Mivel még nem nagyon látogatták meg a blogomat, így eldöntöttem, hogy maradok egyelőre az alkalmankénti 5 képnél, aztán a későbbiekben majd meglátjuk, hogy lesz-e igény többre vagy nem.






Nos, hát kérem, van itt nekünk már virág is, gondolom, nagyon hiányzott a sok fás kép után. A negyediket tehettem volna akár a b&w sorozatba is, de szerintem inkább itt a helye, mert azért vannak árnyxalatok is, na meg kicsit gazdagítja a jelenlegi sorozatot.
Hát az ötödik, az egy külön történet, ugyanis ezt egy egészen érdekes technikával alkottam. Lefényképeztem az objektumot, rávittem GIMP-re és hát ez lett belőle. Nem vagyok túlzottan kíváncsi a szakzsargonra, és gondolom, ti sem, így inkább nem írom körül feleslegesen, csak annyi, hogy láthattok benne tükrözést is. A képeket spontán csinálom, megnézek egy-két lehetőséget a programban, és ha beválik, akkor oké, mehet. Szerintem sem kell túlmagyarázni, jól van ez így ;)

Kiemelt bejegyzés

Dead emlékére