2021. március 21., vasárnap

Színes képek - 12.rész

Halló mindenki!
Nos, már megint itt van majdnem egy hetes kihagyás, de remélem, nem szegte kedveteket (feltéve, hogy olvassátok ezt a blogot - olvassa valaki egyáltalán???) ez a hosszabb szünet. Tudom, nem szép dolog ennyit várakoztatni a nagyérdeműt, de hát sajnos így alakult. A részletekbe nem mennék bele, volt jó is, rossz is, de most újra itt vagyok és folytatom a megkezdett sorozatomat. 
Holnap viszont egy nagyon különleges nap lesz, a többit majd később...






Nos, hát megint láthatjátok a szobrot, de most már színesben és hoztam egy közeli képet is róla. A harmadik kép szerintem nagyon aranyos, szívem szerint a "Kíváncsi busz" címet adnám neki. Előttem volt az a néhány ág és onnan kaptam el a pillanatot, amikor a budsz ott állt a végállomáson és még nem indult el. Ritka pillanatok egyike, ugye, bár minden fénykép egy pillanat, nem igaz?
Akkor a holnapi napról:
Holnap lesz a Black metal atyjának, teremtőjének a születésnapja. Aki még nem tudja: Euronymousról (valódi nevén: Øystein Aarseth) van szó és most ennek a napnak a kedvéért egy kicsit más téma lesz holnap, úgyhogy egy teljesen más oldalamat fogjátok látni...

Kiemelt bejegyzés

Dead emlékére