2022. december 19., hétfő

"Kihalás"

 Most nézzetek el nekem egy rövid kis eszmefuttatást. 

Régen, mikor regisztráltam ide (azóta már töröltem és újraalkottam a blogot, mert vagy ez vagy az nem tetszett) sokkal élettelibb, aktívabb volt a blogger, de ezóta megváltozott a világ. Enyhén szólva kihalt a blogger. Azokon a blogokon, amelyekre feliratkoztam, szinte semmin nincs frissítés, minden évek óta "halott" Ennyire más lett a világ? Ennyire elszemélytelenedett minden? Mindenki már csak a telefonját bújja, messengerezik, facebookozik? (még azt is csodálom) 

Nos, a tiktok menőbb,mint személyes blogot írni? Nem tudom, ki hogyan van ezzel, de én nem szeretem a tiktokot sem meg az instagramot sem igazán. Túl "menő" nekem. Hát ilyen vagyok. Megváltozott a világ, felnövekvőben az új Z-generáció (Beszédes név, ugye?) Mi lesz ezután? Mindenki elfelejt majd írni-olvasni? Milyen világ vár ránk? Bele sem gondolok inkább...

Színes képek -19. rész

Hallo, hallo! Újra itt, most végre egy kisebb kihagyással, egy sokkal, de sokkal kisebben, mint múltkor. Tényleg nem akarom hanyagolni, de főként abbahagyni a blogot és a képek közreadását. Most azonban van már Patreonom is, ha gondolod (és úgy érzed, megér valamennyit) kérlek, látogass el. (Nos, támogatást nem kérek, ha akarsz adsz, ha nem, hát nem, de csak támogatóknak lesz látható a tartalom)
A mai téma címe lehetne: Talajtól a koronáig (na nem az a korona :D) Nos röviden erről egy kis off: tavaly tényleg sikerült elkapnom. Mondhatni elég kellemetlen volt, de nem kerültem Hél birodalmába, itt vagyok és blogolok meg minden. Szóval kellemes képnézegetést!






Kiemelt bejegyzés

Dead emlékére